Historie Suzuki Leiden

Dan heet je Suzuki Leiden by Bart... wij krijgen vaak de vraag 'waarom de toevoeging by Bart'? Bart van der Ham is sinds 2000 bedrijfsleider bij Suzuki Leiden en vanaf 2014 eigenaar. In al die jaren dat hij hier werkzaam is, heeft hij een uitstekende reputatie opgebouwd en hij is daarom ook een kleine beroemdheid geworden hier in Leiden. Bart staat voor transparant en eerlijk zaken doen, uitstekende service en de klant voorop. Weten wat onze klanten van ons vinden? Zie Klantenvertellen voor de reviews!

Suzuki Leiden zit op een zeer herkenbare locatie, ooit in de omgeving bekend als autospuiterij, Impex Remko en MultiAuto. Reeds sinds de jaren '90 koopt Leiden hier echter nieuwe en gebruikte Suzuki's onder de naam Suzuki Leiden. Na verloop van tijd veranderde de bedrijfsnaam in C&S Automobielbedrijf, maar vanaf 2014 noemen wij ons Suzuki Leiden by Bart.

Een échte Suzuki-winkel dus, met een échte Suzuki historie. En juist omdat wij sinds jaar en dag al voor u klaar staan met dit mooie merk, heeft u alle zekerheden, zoals:

  •  Service op maat: iedereen moet zich bij ons 'thuis' kunnen voelen
  •  Altijd vele nieuwe Suzuki's uit voorraad leverbaar, in verschillende maten en kleuren
  •  Altijd mobiliteitsgarantie na onderhoud of indien gewenst bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte Suzuki
  •  Alle auto's worden rijklaar afgeleverd, dit betekent dat er op de showroomprijzen géén meerkosten worden gerekend
  •  Gedegen onderhoud conform de Suzuki-kwaliteitsnormen en een werkplaats met moderne apparatuur & geschoolde monteurs
  •  We ontzorgen u volledig. Dat betekent dat wij ook uw financiering, verzekering, leasecontract of zakelijke transactie kunnen regelen
  •  Brengt u een andere klant aan? Dan krijgt u van ons een volle tank benzine cadeau!

welcome


Direct meer informatie? Wij staan voor u klaar!

Meer informatie
whatsappbtn